Stella Maris Waterscouting Eindhoven

Jubileum

Jubileumactiviteiten

Stella Maris Waterscouting bestaat in 2021 60 jaar! Zo’n bijzondere leeftijd vraagt om een fantastisch feest en dat is ook wat de jubileumcommissie iedereen gaat bezorgen. Achter de schermen is er al volop gebrainstormd over gave activiteiten voor jong & oud en voor oud & actief lid. Helaas hebben we op dit moment te maken een pandemie. We zijn bijna een jaar verder en het coronavirus heeft nog altijd grip op de wereld. Het virus gooit op dit moment even “roet in het eten” voor de geplande jubileumactiviteiten, want een mijlpaal kan alleen met overgave gevierd worden. Maar niet getreurd! We laten deze verjaardag niet zonder feestje voorbij gaan. De activiteiten staan nu gepland voor 2022!

Door middel van het Microsoft Forms formulier kunt u zich digitaal aanmelden voor een tweetal geplande activiteiten. Een borrel op 5 maart en het reünieweekend op 24/25/26 juni.

Wil je op de hoogte blijven van alle jubileumontwikkelingen vul dan onderstaand formulier in en ontvang de jubileumnieuwsbrief!