Stella Maris Waterscouting Eindhoven

Vrienden van Stella Maris

 

Word VRIEND van Stella Maris Waterscouting!

Stella Maris nodigt leden, familieleden, oud-leden, kennissen en bedrijven uit om VRIEND te worden van Stella Maris. Wij zijn op zoek naar mensen die op de een of andere manier betrokken willen zijn bij de club. Mensen die de club een warm hart toedragen.

Elke week biedt het leidingteam van Stella Maris leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens (leeftijd 7 – 21 jaar) worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. De leden hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Daarbij speelt water de hoofdrol en zijn we meestal op en rondom het water te vinden.

Wij zijn een financieel gezonde vereniging met ongeveer 100 leden. Maar niet alle grote uitgaven kunnen uit de reguliere contributie worden betaald en daarom zijn we op zoek naar extra bronnen van inkomsten. Hiermee kunnen we de vloot en kampmaterialen op het juiste niveau houden.

Om Stella Maris te helpen bij het bereiken van gestelde doelen willen we u graag uitnodigen om VRIEND van Stella Maris te worden. Als VRIEND levert u een bijdrage aan het in stand houden van Stella Maris!

In ruil voor uw donatie:

  • Voegen we uw naam / bedrijfsnaam op de Vriendenlijst toe.
  • Ontvangt u 2x per jaar een nieuwsbrief.
  • Bent u meer dan welkom op de jaarlijkse Vriendendag.

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden

Bedrijfsvrienden: